Om Labradoodlen Molly

Härkomst: Jag, Molly är uppfödd av Karin Annerfors i Hishult. Mina föräldrar är hanen Smille, en kungspudel och tiken Axa en första-generationsdoodle av blandningen pudel/labrador. Jag är född den 29/2-2016 vilket innebär att jag bara har födelsedag vart fjärde år!!

Dagis: Eftersom min matte och husse arbetar heltid så tillbringar jag dagarna på Hundlyckans dagis. Här har jag fått ett rum med egen soffa (se bild) och jag trivs superbra i min lugna sköna lya. Mina dagar består av lagom mycket vila, fullt ös i rasthagen med mina hundkompisar och av promenader tillsammans med andra hundar i parkoppel. Mina dagismattar är underbara och om jag får chansen så står jag gärna på två ben och pussar dem hjärtligt i ansiktet.

Hemma: När matte har slutat arbeta välkomnar jag henne med att hoppa höga stillastående jämfotahopp och jag pratar gärna och berättar om det jag varit med om under dagen. När husse kommer hem lite senare så berättar jag ännu mer för honom. De tycker jag är urgullig och de känner sig så välkomna. Hemma har jag förmågan att gå från 0-100. Jag kan alltså vara hur lugn och mysig som helst till att accelerera upp i värsta doodlefart. Jag är supersnabb och då kan verkligen ingen få tag i mig, he,he! Jag älskar också alla våra promenader i skogen, i byn, i staden och på stranden vid havet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s